اتحاد فدائیان کمونیست
کار ، مسکن ، آزادی ، جمهوری فدراتیو شورائی!

GPS  در خدمت تشدید استثمار و کنترل کارگران

سرمایه داران ودولت از هروسیله ای برای تشدید استثمار کارگران در محل کار استفاده میکنند. کارگران را از حق تشکل مستقل محروم کرده اند تا مبادا با متحد شدن کارگران در تشکلهای مستقل خود توازن قوا به نفع کارگران برهم بخورد و نتوانند اراده خود را بر کارگران تحمیل بکنند وعلاوه بر آن برای هر کارخانه ومحل کاری حراستی درست کردند و عده ای از نیروهای سرکوبگر خود را در این کمیته های ضد کارگری سازمان دادند تا هرگونه تحرک کارگری را رصد کرده و شکلگیری هر اعتراض و اعتصابی را ناکام بگذارند . هنگام شکلگیری تجمع ویا اعتصابی با دادن برخی امتیازات جزئی، یک عده از کارگران نا آگاه را فریب داده به جان اعتصابیون و معترضین  انداختند تا با ایجاد تفرقه و دودستگی بین آنها ازهمبستگی و تداوم مبارزات کارگران جلوگیری بکنند . دست نشان کردن کارگران پیشرو و تهدید و دستگیری و زندانی کردن آنها از جمله اقدامات ضد کارگری است که تا به حال بر علیه کارگران به کار گرفته شده ومیشوند .

استفاده از GPS

کارفرماها حالا ترفند دیگری  کشف کرده اند، آنهم کنترل کارگران بوسیله  GPS است. با این حال عده ای میگویند مملکت ما و به تبع آن حاکمیت ما با مدرنیسم سازگاری ندارد!

آ زمایش این طرح ضد کارگری و ضد انسانی در زنجان کلید خورده است . شهرداری زنجان به کارگران خدمات و فضای سبز دستور داده بود تا بازوبندهائی را بر بازوی خود ببندند  که به سیستم  GPS وصل هستند  . سرمایه داران و مدیران از طریق این بازو بند ها میتوانند به فعالیت ،  شدت کار ، زمان کار، محل کار کارگر و حتی به توالت و دستشوئی رفتن کارگران نظارت کنند . این دستگاه رد یاب به محض اینکه کارگر  توقفی در زنجیره کار داشته باشد به وی هشدار میدهد که هر چه سریعتر به سر کار برگردد . به گزارش خبرنگار ایلنا، از قرار معلوم داده‌های خروجی مچ بندها به مرکز کنترلی ارسال می‌شود که در آن مکان و حرکات همه کارگران روی یک نمایشگر وسیع به تصویر کشیده می‌شود ” و قص علیهذا ! یعنی اردوگاه کار اجباری بد تر از اردوگاه هایی که رژیم فاشیستی هیتلر برای کمونیستها، رهبران تشکلهای کارگری و یهودیان و دیگر مخالفانشان  به اجرا میگذاشتند .

اسمائیل موسوی (سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری زنجان بیشرمانه اعتراف میکند که : هدف از پیاده ‌سازی این مچ بندها افزایش کارایی و بهره‌وری کارگران و کاهش هزینه‌های نظارتی است.” اما آیا طبقه کارگر ایران  در مقابل این بهیمیت سرمایه داری تسلیم خواهد شد؟ پاسخ به این سئوال را کارگران شهرداری زنجان دادند .” یکی از کارگران میگوید: کارگران می‌خواهند بدانند چرا شهرداری به استفاده از ابزارهای فناوری برای نظارت بر آن‌ها روی آورده‌ است؟ این موضوع نه تنها باعث ترویج برنامه‌هایی برای نظارت بر کارگران می‌شود، بلکه یک توهین است.
این کارگر همچنین معتقد است این دستگاه هیچ بهبودی در فعالیت کارگران حاصل نمی‌کند و تنها مبالغ زیادی از بیت‌المال باید هزینه این دستگاه بلااستفاده شود و با این روند اعتماد کارگران به مدیران نیز از بین می‌رود.”
با افشا شدن این طرح ضد کارگری و رو شن شدن هدف طراحان آن، اعتراضات گسترده ای شکل گرفت که فعلا مانع از اجرائی شدن دستورالعمل شهرداری شده است و هر چند اعتراضات کارگران مدیران شهرداری زنجان را وادار به عقب نشینی کرده است، اما در صورت عدم استمرار اعتراضات و افشاگری گسترده کارگران در سطح کشور، این سیاست ضد کارگری  بعد از اجرائی شدن در برخی از مراکز کارگری، بتدریج همچون قرارداد های سفید امضاء ، در محیط های کارگری عادی سازی شده و کارفرمایان و صاحبان قدرت و ثروت یکی پس از دیگری آنرا بکار خواهند گرفت و مقابله با آن بسیار دشوار خواهد بود . از این رو وظیفه همه کارگران بویژه کارگران پیشرو است که  از هم اکنون این سیاست ضد کارگری را افشا و مبارزه با آن را سازماندهی کنند و به همه کارگران در سطح کشورهشدار دهند که به هیچ وجه زیر بار این اقدامات انسان ستیزانه دولت و کارفرماها نروند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.