اتحاد فدائیان کمونیست
کار ، مسکن ، آزادی ، جمهوری فدراتیو شورائی!

یکصد و هفتمین سالگرد انقلاب سوسیالیستی اکتبر را به کارگران سراسر جهان شاد باش میگوییم

یکصد و هفت سال از انقلاب کبیر سوسیالیستی اکتبر سپری میشود . در 7 نوامبر سال 1917 (وبه تقویم ژولینی25اکتبر1917) انقلاب پرولتاریائی در روسیه به پیروزی رسید. و در تاریخ بشر برای اولین بار طبقه کارگر و زحمتکشان سیادت سیاسی، نظامی و اقتصادی استثمار گران و ستمگران را بر انداختند و پرلتاریا  بمثابه طبقه حاکم اراده خود را در ساختار جمهوری شوراها مستقر ساخت تا بتواند طبقات استثمار گر سرنگون شده داخلی و حملات دشمنان خارجی را درهم شکسته و گزار از سرمایه داری به سوسیالیسم را سازمان دهد.

انقلاب اکتبر همچنین صحت این تئوری مارکسیستی را به اثبات رساند که تغییرات عمیق اجتماعی در جامعه بشری  نه تصادفی بلکه محصول زنجیره ای از قانونمند های تکامل اجتماعی است . لنین رهبر انقلاب بزرگ پرلتاریای روسیه و انقلاب اکتبر و ادامه دهنده راه مارکس و انگلس، با تجزیه و تحلیل علمی قانونمند های تکامل اقتصادی و اجتماعی عصر خود و اعلام  گذار سرمایه داری به دوران امپریالیستی، رشد نا موزون سرمایه داری  در این دوران را تئوریزه و امکان وقوع انقلاب در حلقات ضعیف سرمایه داری  را به اثبات رساند. کشف ماهیت سیاسی و اقتصادی امپریالیسم یکی از دست آوردهای تاریخی لنین رهبر انقلاب اکتبر بود که  اندیشه های مارکس و انگلس را در تحلیل شرایط مشخص تاریخی سرمایه داری اوائل سده بیستم بکار گرفت  و به گنجینه های عظیم نظری جنبش پرلتاریای جهان افزود.

انقلاب اکتبر بواسطه سلسله ای از عوامل عینی و ذهنی ازجمله  مقابله  خرد کننده دول امپریالیستی و انحرافات و اشکالاتی که در ساختمان سوسیالیسمِ پیش آمد، در نیمه راه متوقف شد. اما جنبش کمونیستی از هر شکستی درسها آموخته و ققنوس وار از خاکستر خود بر میخیزد و بار دیگر پرچم ظفرنمون انقلاب اکتبر را بر ویرانه های نظام منحط سرمایه داری برافراشته خواهد کرد.

اکنون در نیمه اول قرن بیست و یکم  در حالیکه انقلاب انفورماتیک و هوش مصنوعی و رشد و تکامل ابزار تولید امکانات بی سابقه ای را برای تامین رفاه و آسایش  انسان و حفاظت از محیط زیست  و رشد و تکامل جامعه بشری فراهم نموده است ، اما این ابزار تولید که محصول کار جمعی بشر است در مالکیت گروه اندکی از صاحبان سرمایه و ثروت در خدمت سود اندوزی  استثمار و ستم و سرکوب و جنگ و کشتار بکار گرفته میشود. ماهیت ضد انسانی نظام سرمایه داری و بحرانهای ادواری  آن با تمام  تبعات ویران گرش علاوه بر افزایش شکاف و نابرابری و فقر و گرسنگی  در اقصی نقاط جهان، وقوع جنگهای امپریالیستی  بمنظور تقسیم مناطق نفوذ وتسلط بر بازارهای کار و کالا و راه های تجاری و مواصلاتی و غیره را نیز اجتناب ناپذیر میسازد . جنگ در اوکراین ، خاورمیانه ، نسل کشی مردم فلسطین توسط رژیم نژادپرست اسرائیل ، رشد فاشیسم ونژاد پرستی نمونه های فاجعه بار بحران سرمایه داری است . امروزه  بر غم تبلیغات دروغین و مسموم و همه حانبه بورژوازی  بر علیه سوسیالیسمِ  و انقلاب اکتبرو دستاوردهای اتحاد شوروی ، اما اندیشه های انقلاب اکتبر، حقانیت سوسیالیسم و لزوم انقلاب اجتماعی برای پایان دان به فقر و نابرابری و جنگ و کشتار اهمیت بیشتری مییابد.

دریکصد و سومین سالروز انقلاب شکوهمند اکتبر، با وفاداری به آموزه های انقلاب سوسیالیستی اکتبر و آموزش از تجربیات جنبش کمونیستی و کارگری درسراسرجهان و نیزبا درس گیری ازفراز و فرودهای تاریخ جنبش کمونیستی کشورمان، اراده خود را در مبارزه برای سوسیالیسمِ که تنها راه خلاصی از بربریت سرمایه است، استوار تر و قوی تر سازیم.

یکصد و هفتمین سالگرد انقلاب سوسیالیستی اکتبر را به کارگران سراسر جهان شاد باش میگوییم

برافراشته باد پرچم مارکسیسم- لنینیسم و اندیشه های انقلاب اکتبر

زنده باد سوسیالیسمِ

سازمان اتحاد فدائیان کمونیست

هفتم آبانماه 1403

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.