اتحاد فدائیان کمونیست
کار ، مسکن ، آزادی ، جمهوری فدراتیو شورائی!

 به مناسبت سی‌وهشتمین سالگرد قتل‌عام زندانیان سیاسی

شهریور امسال، سی‌وهشتمین سالگرد یکی از بزرگ‌ترین جنایت‌های سیاسی تاریخ معاصر ایران است؛ قتل‌عام زندانیان سیاسی در سیاهچال‌های جمهوری اسلامی. سی‌وهشت سال پیش، پس از پذیرش قطعنامهٔ سازمان ملل درباره آتش بس در جنگ هشت‌سالهٔ ایران و عراق، خمینی که جنگ را «نعمت الهی» می‌نامید و خواهان ادامهٔ آن تا «رفع فتنه از عالم» بود، پذیرش آتش‌بس را به «نوشیدن جام زهر» تشبیه کرد. پایان جنگ برای او نه پایان خونریزی، بلکه آغاز نگرانی از احیای جنبش‌های اجتماعی و بازگشت نیروهای آگاه و مبارز به صحنه سیاسی بود.

امروز، در حالی وارد سی‌وهشتمین سالگرد این فاجعه فراموش نشدنی میشویم که بعد از حملات تجاوزکارانهٔ امپریالیسم آمریکا و رژیم اسرائیل به ایران جنگ همچنان ادامه دارد واز طرفی محاصرهٔ اقتصادی و تحریم های همه جانبه، که فقر و فلاکت بیشتری بر توده‌های زحمتکش تحمیل کرده است. و چشم‌انداز روشنی برای پایان  این وضعیت فاجعه بار دیده نمی‌شود.

در چنین شرایطی، درگیریهای متقابل جمهوری اسلامی در کنار تحولات منطقه و تهدیدات نظامی آمریکا و اسرائیل، بهانه‌ای در اختیار رژیم ارتجاعی و سرکوبگر جمهوری اسلامی قرار داده تا همچون گذشته سرکوب جنبش‌های اجتماعی و اعتراضات توده‌ای را تشدید کند. دستگیری، شکنجه، زندان و اعدام فعالان اجتماعی افزایش یافته و به عبارت دیگر جنگ میان نظام حاکم و توده‌های رنج و کار، بی‌وقفه ادامه دارد.

با این‌حال، بیداری و آگاهی طبقهٔ کارگر، زنان، جوانان و اقشار زحمتکش، چشم‌اندازهای نوینی پیش روی انقلابیون و همهٔ کسانی گشوده است که به آرمان‌های انسانی شهدای دههٔ ۶۰، به‌ویژه قتل‌عام‌شدگان ۶۷، وفادار مانده‌اند. یادآوری مقاومت و پایداری زندانیان سیاسی در برابر چوبه‌های دار و تیرباران، امروز قوت قلب نسل به‌پاخواسته و الهام‌بخش مبارزه برای رهایی از ستم، استثمار و سرکوب نظام حاکم و امپریالیسم و ارتجاع منطقه است.

در این میان بی‌تردید، سازمانیابی جنبش دادخواهی خانواده‌ها و بازماندگان هزاران انسانی که زیر شکنجه جان باختند یا در زندان‌ها قتل‌عام شدند، با شعار آزادی زندانیان سیاسی و «محاکمهٔ آمرین و عاملین کشتارها» می‌تواند به گسترش مبارزه یاری رساند و تلاش ارتجاع حاکم و قلم‌به‌مزدهایش را برای پاک‌کردن این جنایت بزرگ از حافظهٔ تاریخی مردم ایران و افکار عمومی مترقی جهان خنثی کند.

گرامی باد یاد و خاطرهٔ همهٔ جان‌باختگان راه آزادی و سوسیالیسم

سرنگون باد رژیم ارتجاعی جمهوری اسلامی برقرار باد جمهوری فدراتیو شورایی زنده باد سوسیالیسم

سازمان اتحاد فدائیان کمونیست هفتم شهریور ۱۴۰۵

نظرات بسته شده است.